Se dette nyhedsbrev i en browser
DCF logo
<TEXT> NYHEDSBREV
Kære læser,Jeg er den nye koordinator for aktivgruppen i København og Nordsjælland. Jeg hedder Anne Mette Wennerwald og bor i Skovlunde med min mand og 2 børn på 5 og 2 år. Jeg har haft symptomer på cøliaki hele mit liv men blev først diagnosticeret for 1½ år siden. Det har været en udfordrende tid, hvor jeg har kunnet glæde mig over, at nogle af mine livretter er blevet, mens jeg har måttet sige farvel til andre. Jeg har dog gjort op med mig selv, at jeg vil leve et nogenlunde normalt liv uden at lade mig begrænse. Jeg synes, det lykkes meget godt, men jeg brænder efter at møde dig og høre, hvordan du lever med cøliaki.

Jeg har i samarbejde med sekretariatsleder Lisa Ahlgren strikket et program sammen til jer frem til slutningen af 2015. Jeg kan allerede nu afsløre, at der både er tænkt familie og pårørende ind i arrangementerne samt et arrangement, hvor cøliakierne får lov til at "slå sig løs" uden børn. Man må selvfølgelig gerne medbringe sin partner. Kort sagt noget for enhver smag. Ungegruppen er selvfølgelig altid velkommen på lige fod med andre medlemmer.

Hold øje med medlemsblade, nyhedsbreve samt facebook grupperne "Cøliaki – Aktivgruppe Storkøbenhavn" og Cøliaki, os som tåler spor af". Jeg får brug for nogle ekstra hænder på dagene til nogle af de praktiske ting, og så får jeg på sigt brug for 1-2 stykker, der kan tænke "ud af boksen" og være med til at udvikle aktiviteterne i København og Nordsjælland, så vi fortsat kan arrangere nytænkende og spændende events for medlemmerne i denne region.

Julehygge

Vores første arrangement, som desværre ikke når at komme i medlemsbladet, er julearrangementet.

Tid: Lørdag den 22. november 2014 kl. 14.00-16.00
Sted: Skovlunde Kulturhus.
Arrangement: Bag din yndlingsjulekage (småkage) eller kreer din yndlingsjuleslik, som vi kan smage på dagen. Tag en lille portion og pak den pænt ind eventuelt sammen med opskriften. Så spiller vi på 6'eren om alle de små pakker. På den måde får vi forhåbentligt alle smagsprøver med hjem.

Frivillige: Da vi ikke må lave te og kaffe i Kulturhuset, er der nogen, der skal have det med. Der ud over skal der dækkes bord og pyntes kl. 13.30.
Tilmelding: På kbh@coeliaki.dk med antal og hvad du medbringer, så vi ikke står med 35 forskellige variationer af vaniljekranse, samt om du har mulighed for at hjælpe til.

På snarligt gensyn
Anne Mette Wennerwald


Sommercamp 2011

Nu tilbydes alle medlemmer imellem 15 og 25 år muligheden for at mødes på Dansk Cøliakiforenings første sommercamp. Se mer på hjemmesiden. Klik på billedet for genvej til hjemmesiden
Bindernæs Efterskole
Frameld dig dette nyhedsbrev