Se dette nyhedsbrev i en browser
DCF logo
<TEXT> NYHEDSBREV
Kære læser,

Xtra BørneCamp på Strandager Næs Camping

Nu er der mulighed for at deltage i endnu en BørneCamp i 2016. Årets første børnecamp var overtegnet, og som noget nyt, prøver vi derfor at afholde to BørneCamps i år. Kunne du ikke komme med sidst, eller har du lyst igen, så har du muligheden nu.

Tid: Fredag den 2/9 kl 18.00 til søndag den 4/9 kl 13.00 

Sted: Sandsager Næs Camping, Strandgårdsvej 12, 5610 Assens

Pris: 500 kr. pr. barn

Tilmelding: Snarest på post@coeliaki.dk

Oplys ved tilmelding: Barnets fulde navn, og fødselsår, forældres navn, telefonnummer, adresse og mail, samt hvis der er oplysninger i forhold til kost eller andre særlige behov.

Spørgsmål kan stilles til Dorte Hagedorn på dh@coeliaki.dk eller tlf. 2067 9713.

Lær at bage godt og sundt på DCF's bageskole

Der er stadig ledige pladser på DCF's bageskole i Slagelse den 10. september 2016.

På vores bageskole lærer du om bageteknik, ernæring og forskellige typer af glutenfri råvarer. Vi bager med forskellige typer af melblandinger og naturlig glutenfri meltyper, nødder og kærner samt frø og bælfrugter.

På kurset bager vi både sunde og ernæringsrigtige brød, men også lyse fødselsdagsboller og kager - både til børn og voksne.

Dato: lørdag den 10. september

Tid: kl. 10.00 og 15.00

Sted: Søndermarksskolen, Byskov Allé 41, 4200 Slagelse

Pris: 250 kr. for medlemmer, 150 kr. for børn og unge u. 15 år, 600 kr. for ikke medlemmer. Børn under 5 år deltager gratis. Frokost er inkluderet i prisen.

Kurset er tilpasset dig med cøliaki. Hvis du også har diabetes, laktoseintolerance eller er allergisk mod andre fødevarer - oplys dette ved tilmeldingen, så tilpasser vi kurset efter dine behov.

Tilmelding: Snarest gennem at skrive til post@coeliaki.dk eller at ringe til sekretariatet på telefonnummer 2552 0832. Oplys navn, alder, adresse, telefonnummer, e-mail for alle du tilmelder.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev